Tuesday, July 31, 2018

Migratie: Waar komt dat vandaan en waar gaat dat naar toe?


In het nieuws...

"Het landbouwers-veehoeders" conflict in Nigeria jagen duizenden mensen op de vlucht"

"De migratie van de Nigerianen komt voornamelijk op gang als gevolg van klimaatverandering"

"Genocide in Nigeria bezig. Moslims vermoorden Christenen".



Het geweld wordt als een "landbouwers-veehoeders" conflict afgedaan. Dat conflict begon in 2000 toen de boeren land afstonden aan de voornamelijk Islamitische herders als zijnde humanitaire hulp.
Simpel gezegd: succesvolle Christelijke boeren uit het noorden werden verplicht om land af te staan aan Islamitische arme veehoeders (nomaden) uit het zuiden. Onder dwang dus en zo is het conflict begonnen. Minder dan een halve waarheid, klein beetje waar dus.
Die nomaden, de Fulani, komen niet uit het zuiden maar leven in grote delen van vooral West Afrika.

Hoe is dat conflict dan wel begonnen dan wel in stand gehouden en geëscaleerd?

Wel, dat is weer eens een succes van de UN geweest met de zogenaamde ECOWAS overeenkomst 1998.
Dat ECOWAS project is 1 van de agendapunten van de marxistische UN agenda in de jaren 90 om vluchtelingenstromen "op gang te helpen".
Hoe?
De 1998 overeenkomst gaf de Fulani het 'recht' om vrij te reizen door West-Afrika; open grenzen voor hen dus. Klinkt dat bekend; 'open grenzen'?

De Fulani zijn een etnische groep van ongeveer 20 miljoen mensen in 20 West- en Centraal-Afrikaanse landen. Een overgrote deel is Islamiet en een belangrijk deel geradicaliseerd door terreur van oa groepen zoals oa ISIS en Boko Haram.
De radicale beweging van de "arme nomaden" georganiseerd in de FLM is direct verbonden met ISIS. Waar ISIS weer vandaan komt kunt u zelf eens opzoeken.
De fulani terreur is inmiddels verantwoordelijk voor 100 duizenden moorden van vooral vrouwen en kinderen.
Die moorden vinden plaats in heel West-Afrika, niet alleen in Nigeria. De vluchtelingenstroom die op gang kwam bestond dus voornamelijk uit mannen. Dat paste namelijk in het grote plan van de UN. Geen vrouwen maar mannen.

Mannen die zwaar beschadigd zijn en alles hebben verloren; totaal verknipt dus.
Die mannen moeten Europa gaan redden van de bevolkingsafname. Die afname die weer in gang gezet was door diezelfde UN in de jaren 50-70 door geboortebeperking te preken na de baby-boom.
Het was in die tijd dagelijks nieuws bijna en zelfs de Koningin Der Nederlanden zei toen: "Nederland is vol"
Politiek was er op gericht om grote gezinnen te ontmoedigen. Een groot gezin werd geassocieerd met a-sociaal.

Zien we het grote plaatje van de UN agenda een beetje?

Die open grenzen politiek in Afrika, en natuurlijk in de EU, is ook een onderdeel van de UN plannen want dat versoepelt de vervanging migratie om "ons aan te vullen".

De UN heeft de Islam is dus nuttig gebruikt door middel van extremisten aan te sporen om enorme migratiestromen op gang te helpen.
Waarom liet de 'Islam' zich misbruiken? Welnu, die extremisten zagen enkel maar de kans om eindelijk terrein te veroveren in Afrika en Europa; open deur grenzen en hulp van de UN. De 'Islam' voelt zich niet misbruikt dus.

De terreur in Nigeria is dus gewoon het gevolg van de UN plannen. De Christenen en alle niet collaborerende bevolkingsgroepen  worden massaal afgeslacht. Ach, da's bijkomende schade. Het plan is om blank en Christenen uit Europa te krijgen en de rest is bijzaak.

In weze is het UN plan minder simpel dan ik hier scherts. Ook wie waar overal bij betrokken zijn; In Nigeria de nobelen Lords uit de UK bijvoorbeeld, de grote maatschappijen zoal Shell, de NGO's en stichtingen van politieke figuren zoals de Clinton's.

Ik wilde enkel maar aangeven dat het meer is dan een conflict tussen boeren en veehoeders en beslist geen gevolg van klimaatverandering.

Hoe durft men het te beweren


No comments:

Post a Comment