Wednesday, December 5, 2018

Silent Night - Silent War


updated 0-Dec-2018
Waarschuwing: het vluchtelingen pact van de VN is zelfs slechter dan het migratiepact en beide zullen in december worden ondertekend



Het is onmogelijk voor de burger om alle duizenden documenten van de EU en de UN te lezen en we mogen/moeten er op vertrouwen dat onze regering EN de media ons goed informeren dan wel behoeden. Het tegendeel blijkt waar te zijn. Het is toch geen samenzwering?

Er worden ieder jaar tientallen dan wel honderden afspraken gemaakt en geen mens weet meer waar dat allemaal over gaat.



En als een declaratie heel toevallig het nieuws haalt vanwege een land dat weigert te ondertekenen, dan pas wordt het nieuws met als doel dat land te demoniseren. 



Wat blijkt? Die geheime en stille afspraken zijn tegen het belang van de burgers.
En de EU gaat verder dan demoniseren en dreigt lidstaten 
die eerdere declaraties, die niet bindend zijn, weigeren uit te voeren met politiek en economisch geweld.



Het is dus te begrijpen dat de brave burger er niets meer van snapt. Men wordt eenzijdig gemanipuleerd door de media en de politiek zonder ooit 1 document te hebben gezien, gelezen, begrepen. 
Vooral dat laatste want al die declaraties zijn opgesteld als een schakel in een ketting.


Het overzicht is dus totaal verloren. Knap georganiseerd door ongekozen leiders van global organisaties; zonder land, geloof, grenzen, cultuur. Klinkt redelijk Jevsektsia (zoek dat maar eens op) als je het mij vraagt.

Het blijkt ook dat politici geen documenten lezen, zien, begrijpen maar wel ondertekenen! Men weet niet waar het over gaat of juist wel maar dan heet dat misdadig en verraad. De burger staat er dus blijkbaar alleen voor, getackeld door de democratie.

Als de de rode lijn van al die declaraties leest dan blijkt dat juist de UN verantwoordelijk is voor al die grote migratie stromen. Eerdere UN acties en afspraken hebben juist mensen op de vlucht doen slaan. Voorbeeld is de ECOWAS overeenkomst 1998.

De open grenzen politiek in de wereld is er juist voor bedoeld om migratie op gang te helpen. Dat staat allemaal keurig beschreven, er zijn agenda's en actiepunten maar de gewone burger weet dat niet, erger nog; veel politici ook niet.



Wat er in de komende declaratie staat van Marrakesh over migranten en vluchtelingen is dus helemaal niet nieuw alleen niet expliciet openbaar gemaakt of achter een betaalmuur gezet. 



Deze declaratie die niet bindend toch bindend is is al jaren gepland en de planning gaat nog steeds door afhankelijk van de resultaten.

De UN noemt deze declaraties "instrumenten". Ze zijn het gevolg van agenda actiepunten en de 1 sluit aan op het andere. De kunst is om en verband te zien, bijna onmogelijk maar als je de tijd neemt kom je daar wel uit.



Buiten deze eerder genoemde UN declaraties zijn er natuurlijk ook de declaraties van de UNHCR, WHO, UNOCHA etc, etc. 
Onmogelijk om al de rapporten, onderzoeken, declaraties te lezen dus maar wel 1 UN agenda.
De meest belangrijke staan genoemd in Wiki.

Dan zijn er de ontelbare NGO's en INGO's die voor de UN werken. NGO staat voor Non-governmental organization en omdat ze niet voor een regering of land werken mogen ze voor de UN werken. Dat is door de UN bepaald en vastgelegd in een document van de ECOSOC.

Wereldwijd zijn er geschat zo'n 10 miljoen NGO's werkzaam voor de UN waarvan 40.000 belangrijke organisaties zijn. Allemaal globale Niet-gouvernementele organisaties met een speciale status. Wiki lijstje (lang niet compleet) en een meer uitgebreide versie van NGO's die direct voor de UN werken vindt u hier (142 paginas).

De UN is dus geen land maar wel de machtigste organisatie die de wereld ooit heeft gezien. Wie dat allemaal betaald? Belastinggeld natuurlijk maar ook giften en stichtingen, denk hierbij aan een Gates, Soros, etc.


 Die NGO's werken dus voor de UN en dat zijn geen stel geitenwollen sokken maar goed georganiseerde specialisten die de UN agenda uitvoeren.

De UN is dus een regering die boven de grenzen en de wetten van alle landen staat. De aangesloten landen moeten dus de agenda volgen van de UN; niet bindend is dus een fabel.

 Bovendien heeft de UN de macht om te veroordelen en om geweld uit te oefenen via de VN-Veiligheidsraad. Dat dit een serieuze zaak is hebben we de afgelopen decennia kunnen zien; De United Nations Security Council heeft dus de macht om aan te sturen op oorlog.








Heel toevallig (!) is een communistische Chinees het hoofd van die UNSC....



 Ook sinds voor kort was een communistische Chinees hoofd van Interpol trouwens. 
Hij verdween kort geleden spoorloos, is nu dood of gevangen genomen.

 Welnu. Het niet ondertekenen van UN declaraties kunnen dus nare gevolgen hebben. Niet enkel op Europees vlak maar wereldwijd. Duidelijk is dat landen die niet willen tekenen gedemoniseerd en bedreigd worden. Daar is in voorzien...
In de laatste declaratie is een actieplan opgenomen om tegenstanders uit te schakelen. Dat staat keihard in de declaratie die oa Nederland ook heeft getekend.

Ik vraag me vaak af wat de UN bedoelde met de uitspraak bij de oprichting met "nooit meer"

 Aan geld en middelen is er dus totaal geen gebrek bij de UN. Een voorbeeld hiervan is het budget van de MINUSCA welke wordt gefinancierd via een afzonderlijke rekening die door de UN Algemene Vergadering wordt goedgekeurd.
Goedgekeurd budget 2017- 2018: US$ 882.800.000
Een overzichtje van goedgekeurde budgetten 2017 - 2018 van andere UN operaties zijn hier te vinden. Dat loopt tot in de vele miljarden...

 Een ander probleem om in een zee van documenten de weg te vinden is het verplaatsen en/of verdwijnen van documenten. Als je een document kunt openen moet je hem ook maar metteen downloaden want de volgende keer kan het document zomaar verdwenen zijn. 




 UNSC Resolutie 2312 (2016)
Deze resolutie is aangenomen om illegale smokkel van migranten tegen te gaan. Iedereen blij, kranten vol met de successen. Maar wat staat er eigenlijk in die resolutie?



Kort door de bocht staat er dat het smokkelen van migranten illegaal is mits het uitgevoerd wordt door een/de UN organisatie. Dat hebben we gezien met de NGO schepen die illegalen vervoerden naar de EU. Die illegale migranten smokkelaars moeten dus bestreden worden👍 de UN niet👎

En vooral de smokkel van vrouwen en kinderen moet worden vermeden. Dat hebben we ook gezien want de illegalen die met de NGO's aankwamen waren allemaal mannen, op een uitzondering na.
Welnu, de UN mag mensen smokkelen maar het blijven illegalen.

Daar is dus een oplossing voor gevonden door het UNHCR: Migratie is een Human Right wat wil zeggen dat een migrant niet meer illegaal is, misdaad gelegaliseerd dus. Dit komt voort uit een reeks van documenten uit het verleden, die niemand leest en laat staan hoe die met elkaar in verband staan. 



Onder het mom van 'niet bindend maar moet wel' volgen documenten elkaar op en worden in rechtspraak gebruikt over heel de wereld. Hiervoor worden plannen gemaakt, lange termijn plannen wel te verstaan. Het komt allemaal niet zomaar spontaan uit de lucht vallen.




 De UN migratie agenda en de uitwerking ervan is een grote organisatie waar vele miljarden knaken mee gemoeid zijn. Het legaliseren van migranten is dus een belangrijk onderdeel geworden en moet door gaan... niet bindend.









In de documenten van de UN wordt niet gesproken over de terugkeer van migranten. Er wordt enkel gesproken over de bevordering van migratie en het neerslaan van iedere tegenstand of illegale niet UN smokkelaar.

Hoe ervaren we deze genomen acties in ons dagelijkse leven? Wel, de straffeloosheid van bepaalde groepen is er 1 van. De meest in het oog springende is wel het verborgen houden van criminele activiteiten en terroristische aanvallen met messen of bijlen door verwarde migranten.



Er mag dus geen nieuws gebracht worden die de negatieve aspecten van de UN migratiekoorts in een slecht daglicht kan brengen. Het moet allemaal positief zijn ook al vinden die aanvallen en geweld wel plaats. Indien u zich kritisch opstelt bent u negatief en dan heeft u een fobie of bent u extreem (rechts) fout en wordt u in de hoek gedreven van verachtelijke ideologieën van Nazisme en Fascisme. Dit is een psychologische truc om u verantwoordelijk te stellen voor de holocaust tijdens WW2. Verdraaien van feiten en geschiedenis en veel schelden en schofferen.




Journalisten worden op een 'zwarte lijst' gezet en politici in het openbaar beledigd of worden op schandelijke wijze genegeerd. Maar ook andere publieke figuren die te kritisch zijn worden zonder enige schaamte gedemoniseerd en toevallig of niet, de ene na de andere moet dit met zijn leven bekopen, ontsnapt ternauwernood aan een aanslag, is gedwongen te vluchten of onder bescherming van lijfwachten verder door het leven te gaan.
Men gaat dus erg ver met het demoniseren dan wel elimineren van tegenstanders, andersdenkenden.

Sinds de Resolutie van Straatsburg 1975 die de banden aan moest halen na de oliecrisis met de Arabische landen is er veel veranderd. Het aanhalen van die banden hield ook in het bevorderen van migratie van vooral Moslimlanden naar het Westen. Wie dit bekritiseerde werd handig aan de kant geschoven en monddood gemaakt. Journalisten zoals Pamela Hemelrijk (1947 - 2009) werden het zelfs verboden om kritische columns te schrijven.



Het resultaat van decennia lange manipulatie van de publieke opinie en de eliminatie pogingen van tegenstand is onder andere een generatie van Marxistisch georiënteerde politici en journalisten die vooral voor de UN agenda zijn.

Een ander probleem dat een soepele UN-migratie agenda in de weg staat zijn de individuele "lokale wetten en regels". NL heeft die lokale regels ook en dat botst met de UN plannen. Dat wordt gezien als weerstand en moet dus uit de weg worden geruimd. Hoe?
Simpel. De UN gaat migranten een status geven al in het buitenland. NGO's worden ingezet om de logistiek te organiseren en de infrastructuur naar desbetreffende gastlanden. Die gastlanden betalen de onkosten, zorgen voor opvang, cursussen, onderdak en werk of uitkering.
Dit maakt de hele lokale procedure voor bv een IND en van allerlei wetgevingen en regels overbodig. Dat gaat de UN voor ons doen; niet bindend.
Voorwaarde is dus wel dat NL zonder tegenspraak de golf van migranten, die nu legaal zijn, moet gaan verzorgen. Dat kost een paar knaken... en risico en een behoorlijke verstoring van de burgers, veiligheid en wetgeving. Daar is niet over nagedacht. Heeft ook geen aandacht voor de UN want dat zou de agenda in de weg staan en bovendien is het een kwestie van door de zure appel heen bijten. Je went er wel aan.



 Als je een x-keren de declaratie leest kom je steeds meer details tegen en besef je ook steeds meer dat dit een ondemocratische declaratie die met souvereiniteit korte metten maakt. Het is een declaratie met een communistische overtoom. Ik lees ook echt ELIMINATIE van tegenstanders.



Voor de liefhebbers de integrale tekst van het duivelse pact.

Er staat geen woord teveel in en als er wordt herhaald is dat van zeer groot belang, zoals het elimineren van tegenstanders. Hier is over nagedacht, niet bindend.

Voor diegene die de declaratie van 2 mei jongstleden nooit hebben gelezen, een politieke verklaring, hier de tekst door de EU gepubliceerd.
Hier begon het te rommelen omdat een aantal landen weigerden te tekenen en vervolgens werden aangevallen door de EU.

De ene UN bijeenkomst volgt de andere bijeenkomst op en dat is allemaal geen wereldnieuws. Iedere bijeenkomst resulteert dan weer in een declaratie. Sinds 2015 zijn belangrijke declaraties getekend die de UN-agenda in een versnelling heeft gebracht. Zo is er de declaratie van Brazilië 2015 en de declaratie van New York in 2016 waar vooral nu veel naar gerefereerd wordt. Het lijkt er vaak op dat de ene declaratie niets te doen heeft met de andere maar dat is maar schijn. Toen de declaratie van UN General Assembly in 1990 werd ondertekend met een flink aantal eerdere declaraties van de laatste decennia ter herinnering werd geroepen, die ogenschijnlijk niets of weinig met elkaar gemeen hadden, had nooit iemand toen gedacht waar we vandaag zouden uitkomen. Lange termijn planning. Goed doordacht.




En de UN zit niet stil 1-2 Nov 2018 is er een meeting geweest in NY van "specialisten" om de UN agenda 2030 te herzien. Saaie kost misschien maar opmerkelijk is dat er geen woord wordt gesproken over terugkeer van migranten of vluchtelingen.
En dat de EU en lidstaten braaf de UN agenda volgen is ook niet te verwonderen. Niet zomaar, daar worden onderzoeken voor gedaan.



Eenrichtingsverkeer onderzoeken. Gevolgen worden niet onderzocht. Opmerkelijk is de schatting van de kosten. Deze uit 2010

Hoe men in Nederland uiteindelijk denkt de komende migratiegolf aan te pakken is totaal onduidelijk. In 2015 heeft men dat gedaan met het hervestigingsprogramma. Daar zien we vandaag de gevolgen van en dat wordt nog veel gekker. 



Nederland sinds 1997 is aangesloten bij een hervestigingsprogramma wat is aangepast in 2011. Deze mensen krijgen een status van de UNHCR en worden uitgenodigd door Nederland. Alles wordt voor hen betaald; de reis, onkosten, documenten, cursus, woning etc.
Nu was het altijd zo dat er een 4 jaarlijks vastgestelde quotum was en dat de IND selecteerde uit de aangeboden gevallen door de UN. Dat gaat nu dus drastisch veranderen want de selectie gaat nu uitsluitend door de UN gebeuren die ook de status geeft aan de migranten. In weze worden dus met dit pact de IND, IOM, COA en de betrokken ministeries ge-bypassed en het quotum vastgesteld door de UN.





De regeling voor de opvang blijft dus gewoon bestaan dwz. de kosten van reis en verblijf en dergelijke. Nu was het origineel zo dat Nederland de vliegreis betaalde, in de nieuwe situatie zullen door Nederland alle onkosten worden betaald en de UN zorgt voor de logistiek (dat deden ze al). Wat ook in strijd is met de nieuwe situatie is de vreemdelingenwet 2000.



De verstrekte gegevens van de UN blijken nogal eens waardeloos voor de IND.




De gemeenten gaan het dus het hardst voelen want die moeten meewerken aan het programma oa met het toewijzen van woonruimte en inrichting van de woonruimte, uitkeringen, huisartsen, ziektekostenverzekering etc.



En momenteel gaat dit allemaal niet zonder problemen bij de gemeenten. Hoe dat opgelost gaat worden als er grote hoeveelheden migranten op de stoep vallen is echt een raadsel.





Ook hoe de onkosten betaald gaan worden door de gemeenten want dat loopt nogal in de bankpapieren. Waarschijnlijk zijn/worden er steeds meer gemeenten samengevoegd om deze reden.



Ook hoe de onkosten betaald gaan worden door de gemeenten want dat loopt nogal in de bankpapieren. Het UN pact dus botsen met oa de IND en de wet:

Vreemdelingenwet 2000

Wet inburgering

Wet Ontwikkelingskansen door Kwaliteit en Educatie

Wet participatiebudget

Wet revitalisering generiek toezicht

Wet werk en bijstand


Verstandig om niet te tekenen dus zou je denken.

Het hervestigingsprogramma was bedoeld om schrijnende gevallen op aanraden van de UNHCR en screening door de IND uit te nodigen naar Nederland. Hoe dat functioneerde kun je hier lezen.
Dit programma was echter nooit bedoeld om grote stromen vluchtelingen op te nemen laat staan illegalen of zoals het voorstel is volgens het UN-pact; gelegaliseerde illegale migranten. Dat is onbetaalbaar en zal onherroepelijk de Nederlandse samenleving ontwrichten.

En dan het onbekende UN pact-II over vluchtelingen dat ook getekend gaat worden maar er geen woord wordt gerept in de tweede kamer of in de media en juist hiermee komt het geweldige hervestigingsprogramma om de hoek kijken wat enorme impact gaat krijgen. De tekst van Juni 2018.

Ik geef toe: het is een hoop leeswerk en haast onmogelijk om overzicht te krijgen van wat er aan de hand is. Dat geldt niet alleen voor u en ik maar ook voor onze politici. Niemand leest nog wat, of wel en doet alsof zijn neus bloedt. Dat laatste is kwalijk en misdadig.

De burger krijgt dus vooral te maken met de gevolgen. De migratie heeft het leven in de EU al behoorlijk verstoord. Tussen die economische migranten (illegalen) en echte vluchtelingen (klein percentage) zitten ook gevaarlijke geradicaliseerde groepen.

Nu denkt men in het Westen meteen aan Moslims sprekende over radicale groepen en dat is juist. Toch bv in Brazilië en Colombia worden ook radicale groepen binnen gehaald en dat zijn geen Moslims maar ultra-linkse criminele milities die al flink huis hebben gehouden in Venezuela. Het probleem van de brave burger is dat hij leeft in zijn eigen box en weinig zicht heeft op wat die ongekozen leiders van de UN, zonder grenzen of land, wereldwijd allemaal aan het doen zijn. Voor ieder land een agenda.

En ook in Zuid-Amerika leven mensen met fobieën, fascisten en Nazi aanhangers volgens de media, net als in het Westen. Geen specifieke Moslimhaat dus maar toch dezelfde status. Is dat nou niet erg toevallig? En dat komt ALTIJD uit dezelfde hoek!

Hoe moet dit nu aangepakt worden? Knokken met radicalen? Stemmen binnen een systeem dat gevoelig is voor corruptie en fraude? Wegstemmen kun je wel vergeten in de lidstaten. Het politieke kartel zal alles eraan doen om aan de macht te blijven en geen enkel middel onbenut laten.

En wat doet de Nederlandse regering om tegenstand de wind uit de zeilen te halen; men komt met een inlegvelletje. Te gek voor woorden. België hetzelfde trucje.

Het werkt niet met inlegvelletjes. Mensen hebben het recht te worden geïnformeerd. Politici zijn al dan niet goed geïnformeerd maar doen alsof de burgers idioten zijn. Da's kwalijk en misdadig. Ik zie deze declaratie Marrakesh van de VN meer als een eisenpakket na een oorlogsverklaring. Het is duidelijk genoeg geen vreedzame club die VN.

We weten in ieder geval wie de vijanden zijn van Nederland en ook wie de collaborateurs van de vijanden zijn. Dat is wel heel duidelijk nu.

Ik meen dit serieus; de oorlog is verklaard aan Nederland en onze regering werkt hieraan mee. Geen spelletjes meer.


No comments:

Post a Comment