Thursday, October 25, 2018

Code Oranje

In de krant een kop met "Code Oranje: nieuwe beweging wil populisme wind uit de zeilen nemen"

Want 'het populisme' wil meer democratie. Dat moet gebeuren door meer democratie. Klinkt best wel onlogisch.

In BraziliĆ« bestaat een partij die NOVO heet en heeft, toevallig of niet, dezelfde kleur Oranje en hetzelfde doel als deze nieuwe Nederlandse partij. Een andere toevalligheid is een andere Oranje die sinds 1997 voor de  Open Society Foundations werkt.
Weer een andere Oranje, de hoogste post van het Oranje in Nederland, steunt in het openbaar de EU die niet toevallig de buurman is van de Open Society Foundations(OSF) in Brussel, door het Brexit proces te frustreren. Allemaal toevallige toevalligheden.

De grote baas van de OSF is Soros. Waar zijn geldschieters precies allemaal vandaan komen en tot aan waar zijn tentakels precies reiken weet niemand geheel in kaart te brengen. 
In BraziliĆ« en de rest van Latijn-Amerika zit hij met zijn tengels in de socialistische bewegingen en NGO's.
En ja, ook in NOVO via de OSF en een aantal banken waaronder het Chinese HSBC. Niet te vergeten dat Soros ook miljarden pompt in het migratieplan van de UN. Dat is geen geheim want dat staat gewoon op zijn website. Hoe dat precies in zijn werk gaat is niet zo duidelijk maar Soros kondigde eerder dit jaar aan (2018) dat het OSF budget voor de migratieagenda van de UN verdubbeld gaat worden.
De OSF is een grote globale organisatie met talloze suborganisaties en dochterorganisaties met een jaarlijks budget van 1 miljard US$ enkel om de organisatie draaiende te houden. 

Wel is duidelijk dat de UN de vele NGO's gebruikt om hun agenda te verwezenlijken. En aan NGO's geen gebrek. De UN steunt direct zo'n 40000 internationaal opererende NGO's (INGO) en wereldwijd zijn er naar schatting 10 miljoen Non-Governmental Organisations werkzaam.
Het geld dat daarmee gemoeid is is onduidelijk maar dat loopt tot in de triljoenen US$. De migratie business heeft een "omzet" van zo'n 8 miljard US$ per jaar. Die NGO smokkelschepen zijn het levende bewijs van de connectie NGO en UN migratie plannen.

Die NGO smokkelschepen kwamen prematuur in beeld maar momenteel is men hard bezig om dit te repareren met onder andere het Rabat proces waaronder die Marrakesh akkoorden vallen.
In de laatste bijeenkomst zijn een aantal actiepunten naar voren gekomen.
Onder anderen het bestrijden van allerlei enge vaderlandslievende ziekten met vreselijke termen die niemand eigenlijk wil zien maar eigenlijk onder de verzamelnaam Patriottisme vallen, wat weer een term die men weigert te gebruiken. Daar zijn vele miljoenen voor uitgetrokken en nog veel meer miljoenen voor gereserveerd.

Welnu, deze Code Oranje ofwel "Oranjepartij" met de doelstelling om de wind uit de Nederlandse vloot van patriotten te halen is een prachtig voorbeeld. Nee, ik heb geen sluitend bewijs vooralsnog. Maar het onderzoeken waard lijkt me.
Niet nieuw trouwens die Oranjepartij. In 1785 stichtte de Orangisten de Oranjepartij die als voornaamste doel had het patriottisme in Nederland uit te schakelen. Tijdens de Franse revolutie in 1795, en met hen de terugkeer van de vele patriotten die voor de Orangisten naar Frankrijk gevlucht waren, kwam er een einde aan Orangisten en de Oranjepartij.



No comments:

Post a Comment