Thursday, October 18, 2018

Het toenemende angstaanjagende rechts extremisme in Nederland

Ik ben al dagen op zoek naar 1 enkel voorbeeld over het toenemende angstaanjagende rechts extremisme in Nederland alwaar de AIVD (Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) recent voor waarschuwde en de nodige commotie veroorzaakte in het marxistische Nederlandse kippenhok.
Nou da's niet eenvoudig en waarschijnlijk zeer geheime informatie want ik heb nog niet 1 enkel voorbeeld gevonden. Moeilijk ook want als je start met zoeken verzuip je bijna in het aantal aanslagen door moslimbroeders en haat en geweld vanuit de nieuwkomershoek.
En niet te vergeten de haat, geweld, aanslagen en de politieke moorden vanuit de "linkse hoek".  Maar ja, daar zijn we al aan gewend natuurlijk want de BVD (Binnenlandse Veiligheidsdienst) waarschuwde al sinds de jaren 50 voor het van "links" komende gevaar. Daar was de BVD ook voor in het leven geroepen.

Na het wegvallen van het "Russische gevaar" (toen kwam het communisme pas in een versnelling) zat de BVD een beetje met hun duimen te draaien en werd besloten om zich te spitsen op de georganiseerde misdaad en corruptie.
Ook gewelddadige groeperingen en organisaties kwamen onder de loupe. Dat bleken allemaal extreem marxistische groeperingen te zijn waaronder RaRa (Revolutionaire Anti-Racistische Actie) die nog eens begon te provoceren met aanslagen op personen en bedrijven tot aan zelfs ministeries. Jawel.
Het organiseren van gewelddadige en vernielzuchtige demonstraties die een vredig karakter zouden moeten hebben. Het bezetten van gebouwen 'kraakpanden' en de gevechten tijdens ontruimingen enz. 
Bomaanslagen, brandstichting, inbraken in overheidsgebouwen... het kon niet op.
En ja, er zijn mensen opgepakt die vervolgens ook weer op vrije voet kwamen door een foutje in een procedure, komma verkeerd, al dan niet met een schadevergoeding van honderdduizenden Guldens (mis hem nog) wat enorm veel geld was in die tijd. De straffeloosheid was geboren in Nederland.

We kunnen dus stellen dat de Nederlandse Veiligheidsdienst(en) al 70 jaar bezig zijn om het "linkse gevaar" in kaart te brengen en te bestrijden. Ondertussen werden steeds meer misdrijven door die zelfde "linkse" groepen niet meer bestraft of zelfs schadeloos gesteld..

Er volgde politieke moorden zoals op Theo van Gogh wiens vader heel toevallig voor de BVD werkte en natuurlijk op Pim Fortuyn diens moordenaar (1 van de) recentelijk vervroegd op vrije voeten kwam en zich vrij mag bewegen zonder enige lijfwacht of bewaking. 

Ook aanslagen met aanzienlijke schade en persoonlijk letsel zoals de aanslag op Hans Janmaat, zijn vrouw verloor een been tijdens die aanslag. Een aanslag op Aad Kosto, de ministeries Binnen- en Buitenlandse zaken, op Marechausseekazernes in Oldenzaal en Arnhem.

Mijn God wat een waslijst!
En het houdt niet op ook!
Een nieuwe groep geweldplegers dook op in Nederland en de rest van de Westerse wereld; De extreme Islam groepen. Messteken links en rechts, brandstichting, vechtpartijen, bomaanslagen, aanslagen met autos en vrachtautos, verkrachting en aanranding, verminking en levensbedreigingen aan het adres van politici. Met deze terreur is de eerste politieke vluchteling een feit geworden in Nederland; Ayaan Hirsi Ali.
Geert Wilders leeft sinds die tijd met persoonsbewaking... sinds 2004!

Of dat iets met "links" te maken heeft? Nou... ja. De marxistische beweging (heeft geen partij) is van mening dat tegenstanders van de agenda monddood moeten worden gemaakt. "Wilders roept dit over zichzelf uit" vindt men.

Het allergrootste gevaar in Nederland is nog nooit zo scherp duidelijk geweest als nu. De marxisten halen terreur binnen, ondermijnen de traditionele Nederlandse waarden en hebben een sociale wetgeving en strafrecht wat er op neer komt dat er niet wordt gestraft zoals het zou moeten.
Corruptie wordt niet eens onderzocht en sommige mensen blijven boven de wet.

Bedenk eens: als Nederland een extreem rechtse club zou hebben, zou Volkert dan nog in leven zijn? Pechtold? Klaver? Halsema? Zouden Moslims nog durven gaan bidden op straat of zelfs in een moskee? Hoe zou extreem links Amsterdam eruit kunnen zien; een slagveld?

Wel, ik ga door met zoeken en als ik iets vind dan meld ik me weer. Ondertussen roep ik iedereen op om me te helpen om dat zeer geheime rechtse gevaar te onderscheppen voordat er honderden doden vallen of erger!

Pas op voor antiterreur betonblokken!

No comments:

Post a Comment